Beşiktaş'ta başkanlık için yeni bir aday daha sahneye çıktı. Kulübün eski yöneticilerinden Serdal Adalı, düzenlediği basın toplantısında olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık için yarışacağını açıkladı. Adalı, daha önce Yıldırım Demirören döneminde futbol şube sorumlusu ve asbaşkan olarak görev almış, 2013 ve 2019 yılındaki seçimlerde aday olmuş ancak kazanamamıştı.

Serdal Adalı, Beşiktaş Başkanlık seçimleri için Hasan Arat'ın ardından resmi olarak adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacak. Eğer çoğunluk sağlanamazsa, ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Serdal Adalı'dan adaylık açıklaması

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Serdal Adalı'nın sözleri şu şekilde:

"Beşiktaş başkanlığına adayım. Birinci hedefimiz sürdürülebilir bir başarı. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. En kısa zamanda hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Beşiktaş'ın sahibi Beşiktaşlılardır. Lütfen gelin oyunuzu kullanın. Ezeli rakiplerimizle aradaki makasın açılmasına müsaade etmeyin.

Beşiktaş için ne yaptıysam, bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını yapmaya hazırım. Geldiğimiz noktada çok acıdır ki Beşiktaş başkanına İnönü Stadyumu'nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında Beşiktaş her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhattabı konumuna haline getirilmiştir.

Başkanlığa aday olmamın ilk ve en önemli sebebi buna yeter artık demektir. Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam vizyonla, çok kısa bir sürede nerelere gelebileceğini görüyorum, heyecanlanıyorum. Bu inanç, başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik."

Kaynak: HABER MERKEZİ