Beşiktaş'ın yer aldığı Konferans Ligi'nde ilk hafta maçları oynandı. D Grubu'nda ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ın rakipleri Belçika'dan Club Brugge, Norveç'ten Bodo/Glimt ve İsviçre'den Lugano'nun ilk hafta sonunda elde ettikleri puanlar belli oldu. İlk hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşırken, Bodo/Glimt ile Lugano karşı karşıya geldi. Club Brugge ile deplasmanda oynadığı mücadeleden beraberlikle ayrılan Beşiktaş, puanını 1 yaptı. İşte Beşiktaş'ın D Grubu'ndaki puanı ve fikstürü...

BEŞİKTAŞ'IN D GRUBU PUAN DURUMU

Beşiktaş, D Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Grubun diğer maçında ise Lugano ve Bodo/Glimt 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın mücadele ettiği Konferans Ligi D Grubu'nda ilk maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oluştu:

1- Beşiktaş: 1

2- Club Brugge : 1

3- Bodo/Glimt: 1

4- Lugano: 1

BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ 

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ndeki fikstürü belli oldu. Siyah beyazlılar, açılışı Club Brugge ile yaptı. Kapanışı ise İsviçre'de Lugano karşısında yapacak.

1. Maç
21 Eylül Perşembe
22.00 Club Brugge – Beşiktaş: 1-1

2. Maç
5 Ekim Perşembe
19.45 Beşiktaş – Lugano (Beşiktaş Stadyumu)

3. Maç
26 Ekim Perşembe
22.00 Bodo/Glimt – Beşiktaş (Aspmyra)

4. Maç
9 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş - Bodo/Glimt (Beşiktaş Stadyumu)

5. Maç
30 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş – Club Brugge (Beşiktaş Stadyumu)

6. Maç
14 Aralık Perşembe
23.00 Lugano – Beşiktaş (Stadion Letzigrund)

BEŞİKTAŞ'IN KONFERANS LİGİ KADROSU

Beşiktaş, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Siyah-beyazlılarda listeye son dakikada yeni transfer Eric Bailly eklendi. İşte Beşiktaş'ın UEFA kadrosu:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov.

Editör: Orhan Duman