Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, 2-02'lık Gaziantep Galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Konuşmasına başlarken Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak isteyen Kocadağ, "Cumhuriyetimizin 120. yılını tekrardan kutluyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek büyük bir gafa imza attı. Kocadağ'ın bu sözleri, sosyal medyada büyük olay oldu.

BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI KOYACAK MI

Kocadağ, başkanlığa adaylığını koyup koymayacağıyla ilgili soruya ise, "Beşiktaş sahipsiz kalmaz. Beşiktaş camiasının üzerinde dolaşan kara bulutların farkındayım. Dağılması için kendime düşen neyse onu yapacağım. Hedefimiz, şampiyonluk pastasını 2 takıma paylaştırmaya çalışanlardan hesap sormak." dedi


Kocadağ açıklamalarının devamında,"120 yıllık camia tekrar ayağa kalkacak. Puslu havanın dağılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Beşiktaş hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Taraftarımız müsterih olsun. Beşiktaş camiasının üzerinde dolaşan kara bulutların farkındayım. Dağılması için kendime düşen neyse onu yapacağım. Hedefimiz, ligi dizayn etmeye ve şampiyonluk pastasını 2 takıma paylaştırmaya çalışanlardan hesap sormak." dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ