Beşiktaş, rakiplerinin ardından token atılımı gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar, Paribu ile anlaşma gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın yaptığı anlaşma, kulübün resmi sayfasından ve sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Peki Beşiktaş Token nedir, nasıl alınır? Ön satış tarihi ne zaman? İşte bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ TOKEN NEDİR?

BJK, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün taraftar token’ıdır. Beşiktaş taraftarlarının birçok farklı avantajdan yararlanmalarını ve kulübün geleceğine etki etmelerini sağlar.

BEŞİKTAŞ KİLİTLİ VE KİLİTSİZ TOKEN SAYISI

Beşiktaş'ın kilitsiz token arzı 500.000'dir. Kilitli token arzı ise 5.000.000 olarak belirlenmiştir. Kilitsiz Beşiktaş Token'lardan en az 10, en fazla 200 adet talep edebilirsiniz. Kilitli Beşiktaş Token'lardan en az 20 adet olmak üzere herhangi bir üst limit olmadan istediğiniz miktarda talep edebilirsiniz. İlk kilit açılımı 15 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecektir.

BEŞİKTAŞ TOKEN ÖN SATIŞ NE ZAMAN?

Beşiktaş Token, ön satış başlama tarihi 26 Eylül Salı günü olarak belirlenmiş. 26 Eylül Salı günü saat 11:00 itibariyle Beşiktaş Token ön satışı başlamış olacak. Beşiktaş Token’ın maksimum arzı ise 50,000,000 adet olarak belirlenmiştir. Arzın tamamı dolaşıma dahil olduktan sonra yeni bir Beşiktaş Token üretimi söz konusu olmayacaktır. Arzın tamamı 10 yıl içerisinde yaratılacaktır.

BEŞİKTAŞ TOKEN NASIL ALINIR?

Beşiktaş Token ön satışı 26 Eylül Salı günü saat 11.00'de başlayacak. Paribu web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden alım talebinde bulunabilirsiniz. Talepte bulunabilmek için bir Paribu hesabınız ve hesabınızda talep edeceğiniz miktar kadar kullanılabilir TL bakiyeniz olmalı. Alım talebiniz onaylandığında aldığınız kilitli veya kilitsiz token’lar Paribu cüzdanınıza tanımlanacak.

BEŞİKTAŞ TOKEN AVANTAJLARI

Beşiktaş Token'in avantajları, Paribu'nun sitesinde şu şekilde sıralanmış:

Beşiktaş'ın yarınına etki gücü: Kulüp tarafından yapılacak anketlere katılarak alınacak kararlarda söz sahibi olun.

Beşiktaş’ın özel alanlarına erişim: Tesisleri, statları ve locaları hem özel turlarla keşfedin hem de burada etkinliklere katılın.

Beşiktaş’a daha da yakın olmak: Çeşitli etkinlikler kapsamında kulübün sporcuları, teknik heyeti ve yönetimiyle tanışıp onları yakından tanıyın.

Bunlara ek birçok avantaj: Sezon boyunca ve sonrasında öncelikli bilet, özel ürünler gibi birçok fırsat ve öncelikten faydalanın.

Editör: Orhan Duman