Önümüzdeki sezon için tecrübeli bir stoper arayan Beşiktaş, listesine Gian Marco Ferrari'yi de ekledi. 32 yaşındaki tecrübeli savunmacının Sassuolo ile olan mukavelesi sona erdi ve boşa çıktı. 1.89 boyundaki futbolcu ile ilk görüşme yapıldı ve şartları soruldu.

Temasların olumlu geçtiği belirtildi. Ancak oyuncunun peşinde bazı İtalyan ekiplerinin de bulunduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 mücadeleye çıkan Ferrari, takımı adına 1 gol kaydetti. Oyuncu, kariyeri boyunca İtalya dışına çıkmadı.

SOL AYAKLI OLMASI AVANTAJ

Ferrari'nin kariyerinin son döneminde yurt dışında forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Sol ayağını kullanması ise bir başka avantaj... Günümüz futbolunda sol ayaklı bir stoper bulmak ciddi anlamda zor...

Kartal'ın listesinde başka isimler de bulunuyor. Ancak tecrübeli futbolcu şu anda favoriler arasına girdi. Sassuolo'nun kaptanı, 1 kez de İtalya Milli Takımı'nın formasını giymiş ve o maçta 1 gol atmayı başarmıştı. Savaşçı yapısı ve mücadeleci futboluyla tanınan Ferrari'nin savunmadaki problemleri çözebileceği düşünülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ