Beşiktaş, milli arada eksiklerini tamamlamak için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Transferlerin gecikmesi nedeniyle sıkıntılar yaşasa da henüz 1 beraberlik dışında resmi maçlarda mağlubiyet almayan Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş'in maç eksiği olan oyuncuları için büyük önem verdiği mücadelenin saati, yeri ve kanal bilgileri haberimizde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, tarihinde ilk kez Avrupa'da 6 maçta 6 galibiyet aldı. Konferans Ligi'nde gruplara kaldı. Ligde de 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik ile yola devam ediliyor. Yapılan transferler, henüz kadroya tam olarak giremese de siyah-beyazlılar yoluna dolu dizgin devam ediyor. Milli arada maç eksiği olan futbolcularının açığını kapatmak isteyen Şenol Güneş'in isteğiyle yönetim, Fatih Karagümrük ile hazırlık maçı ayarladı. Beşiktaş - Fatih Karagümrük hazırlık maçı 10 Eylül Pazar günü oynanacak. Karşılaşma Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 18.00'de oynanacak.

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçını izlemek isteyen siyah-beyazlılara kötü bir haber var. Maç basına kapalı oynanacak. Bu nedenle herhangi bir kanaldan mücadele yayınlanmayacak. Beşiktaş Youtube kanalı da karşılaşmayı canlı olarak ekranlara getirmeyecek.

BEŞİKTAŞ'TA MAÇ EKSİĞİ OLANLAR ŞANS BULACAK

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, bu mücadelede maç eksiği olan futbolcularına şans verecek. Rachid Ghezzal, Ante Rebic, Cenk Tosun, Alex-Oxlade Chamberlain, Jean Onana, Eric Bailly, Tayfur Bingöl gibi yeni transferler forma şansı bulacak. Bunun yanında Şenol Güneş'in kadro rotasyonunda düşündüğü gençlerin de mücadelede oynaması bekleniyor. Beşiktaş'tan 10 oyuncu milli takımlarda forma giydikleri için bu mücadelede şans bulamayacaklar.

ÖNCE TRABZONSPOR SONRA CLUB BRUGGE

Beşiktaş, milli aranın ardından zorlu bir fikstür yoğunluğunun içine girecek. Süper Lig'de ilk olarak Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, deplasmanda oynadığı bu mücadelenin ardından yine bu kez UEFA Konferans Ligi'nde deplasman mücadelesine çıkacak. Belçika'da Club Brugge karşısında galibiyet arayacak. İki maçta da kayıp istemeyen Şenol Güneş, planlarını buna göre yapıyor. İki mücadele öncesinde hazır olmayan oyuncularını hazır hale getirmeye çalışıyor.

Editör: Orhan Duman