Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için Arsenal ve Napoli'nin ardından şimdi de Benfica devreye girdi. Benfica'nın Alman teknik direktörü Roger Schmidt, özellikle Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istediğini ve transfer için çalışmalara başladığını belirtti. Peki Benfica, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye kaç milyon euro teklif etti? İşte ayrıntılar..

FERDI1 (1)
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu gösterdiği performans ve oynadığı oyunla devlerin radarına girdi. Arsenal ve Napoli'nin uzun süredir izlediği yıldıza bu kez de Portekiz devinden bir teklif geldi. Özellikle Benfica teknik direktörü Roger Schmidt'in Ferdi Kadıoğlu'nu istediği belirtildi. 

FerdiKadıoğlu (7)

Benfica Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye kaç milyon euro teklif etti?

FERDI3 (1)

Benfica, başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 16 milyon euro (500.768.320,00 Türk Lirası) teklif ettiği ortaya çıktı. Bu teklifle birlikte Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin bu rakamı beğenmediklerini ve oldukça gülünç buldukları ortaya çıktı. Ali Koç bu teklifi bir daha görmek istemediğini ve Ferdi Kadıoğlu için en az 30 milyon euro (938.968.955,10 Türk Lirası) istediklerini belirtti.
 

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ