Eski New Jersey Valisi ve başkan adayı Chris Christie'nin yeğeni Shannon Epstein, geçen yıl içki ve uyuşturucunun neden olduğu kriz sırasında New Orleans uçağından atılmıştı. Epstein tutuklanmış, aynı gün 10 bin 750 dolarlık bir kefalet karşılığında serbest bırakılmıştı. Epstein, 1 yıl sonra yeni suçlamalara maruz kaldı.

İddianameyi Jefferson Bölgesi Bölge Savcısı hazırladı. Açılan yeni dosyada 26 yaşındaki Epstein, “polise güç veya şiddet kullanarak direnme”, “sarhoşluk yoluyla halkın huzurunu bozmak” gibi iki suçla itham ediliyor. Shannon Epstein suçlu bulunması halinde, 1 ila 3 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Skandal olay sırasında polise direnerek güç kullanan ve adeta naralar atan genç kadının, “Çok güçlü bazı insanlarla akrabayım ve New Jersey'e giden o uçağa geri dönmem gerekiyor. Kim olduğumu biliyor musun? Ben Chris Christie'nin yeğeniyim ve sen çok sinirlendin. Bu durum yüzünden işini kaybedeceksin. Donald Trump'ı da tanıyorum” diyerek polise gider yaptığı ortaya çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ