Olay, 23 Eylül gecesi saat 01.00 civarında Bebek'te meydana geldi. Bebek sahilinde çalışan Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan (23), 17 ve 18 yaşlarındaki 2'si kız 6 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğrayarak bıçaklanarak hayatlarını kaybettiler. Olayın yeni ayrıntılarına göre, cinayetin perde arkası aydınlatıldı. Olayın yaşandığı gün, Bebek'e eğlenmeye gelen H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O.B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17) isimli gençler, bir bankta oturarak alkol almaya başladılar.

Bu sırada çalıştıkları tekneden çıkan Göregen ve Doğan, Bebek sahilinde yürürken telefonda bir kişiyle tartışıp küfürleşmeye başlamışlardı. 6 kişilik grup, Göregen ve Doğan'ın önünden geçerken, bazı şüphelilerin aldıkları küfür nedeniyle sinirlenmeleri sonucu kavga başladı. Meydana gelen kavga sonucunda Göregen ve Doğan bıçaklanarak hayatlarını kaybettiler. Gözaltına alınan H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O.B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17), ifadelerinin ardından Cinayet Büro Amirliği tarafından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca, iki gencin hayatını kaybettiği saldırıya dair yeni görüntüler de gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, yol kenarında yürüyen iki gence, başka bir grup tarafından yapılan saldırı görülüyor. Bu grup, aralarına aldıkları genci döverken ve bıçakla saldırırken, gençlerin üzerindeki giysilerin kanla kaplandığı kareler kameralara yansıdı.

Kaynak: iha