ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza (ICE) yetkilileri; 18 yaşındaki Everilda Cux Ajtalam için tutuklama kararı çıkardı. Genç kadın, Harris County Hapishanesi'ne gönderildi.

DOĞURUP POŞETE KOYDU!

ICE; tutuklanan kadının, yasa dışı yollarla ABD'ye giren Guatemalalı bir vatandaş olduğunu doğruladı. Savcılara göre; Ajtalam bir otoparkta doğum yaptı. Bebeği poşete koydu ve çöp kutusuna bıraktı. Yaptığı her şey güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İHBARLAR GİTTİ

Houston Polis Departmanı memurları, bölge sakinlerinin çöp alanından gelen ağlama seslerini duyduklarını bildirmesinin ardından olay yerine gitti. Kadın yakalandı. Cani anne, polise o günün erken saatlerinde çalıştığı yiyecek kamyonunun dışında doğum yaptığını söyledi.

ERKEK ARKADAŞI SEBEBİYLE

Daha sonra polise, çocuğu ve göbek bağını bir poşete koyduğunu, çöp konteynırına götürdüğünü ve çocuğu poşetin içinde bağlı şekilde bıraktığını söyledi. Ajtalam; soruşturmacılara, erkek arkadaşının kendisinden ayrılmasından korktuğu için başka seçeneği olmadığını belirtti. Yeni doğan bebek hemen Texas Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk Koruma Hizmetleri'nin bakımına alındı ​​ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 18 yaşındaki genç kadını ise çok ağır cezalar bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ