Güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddiaların arkası kesilmiyor. "Günde 750 bin TL harcıyorum" sözleriyle geliri ve ödediği vergi merak konusu olan Dilan Polat ve eşiyle ilgili mail order ve vergi kaçakçılığı gibi iddialar ortaya atıldı. 

İddialar sonrası, Dilan Polat’ın sahibi olduğu Dilan Mücevherat’ın 6 ayda ödediği verginin sadece 15.000 TL olduğu ortaya çıktı. Dilan Polat bu gelişmelerin ardından Instagram hesabını kapattı.

İddialar sonucu Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan da hamle geldiği. Bilindiği üzere Dilan Polat Şirketler Grubu, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımına sponsor olmuştu.

Polat çifti hakkında çıkan iddialar sonrası, Fenerbahçe yönetimi rahatsızlık duyarak harekete geçti. Başkan Ali Koç'un Dilan Polat'ın sonsorluğunun iptal edilmesi yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Adaletin bu mu dünya! 8 milyar insan 800 milyon kişinin cebine çalışıyor! Adaletin bu mu dünya! 8 milyar insan 800 milyon kişinin cebine çalışıyor!


 

Kaynak: HABER MERKEZİ