Galatasaray'ın şampiyonluğunda çok önemli bir rol oynayan "süper joker" Barış Alper Yılmaz, birçok takımın dikkatini çekmiş durumda... Eintracht Frankfurt, Leipzig ve Lazio'nun ardından İngiliz ekibi Brighton da devreye girdi. Önerdikleri rakam ise 15 milyon euro...

Galatasaray Yönetimi, bu paraya kesinlikle sıcak bakmıyor. Yıldız futbolcu için 25 milyon euronun altındaki hiçbir teklif değerlendirmeye alınmayacak. Aynı zamanda Teknik Direktör Okan Buruk da milli futbolcunun en azından 1 sezon daha kalmasını istiyor.

DEĞERİNİ KATLAYABİLİR

Asıl yeri kanat olan 24 yaşındaki oyuncu ise şu anda transfer gündemiyle ilgilenmiyor. Tüm konsantrasyonunu Avrupa Şampiyonası'na vermiş durumda... Turnuva sonrasında Galatasaray'a birçok teklif gelmesi bekleniyor. Ancak Barış konusunda özellikle bu sezon itibarıyla acele edilmeyecek.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kendisini yeniden göstermesi beklenen Barış'ın, gelecek sezonun ardından değerini katlaması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da onun erken ayrılığına kesinlikle sıcak bakmıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ