Steven Bryan, annesi Deborah Bryan ve erkek arkadaşı Caleb Blevins ile birlikte bulunmasının ardından birkaç gündür babasıyla birlikte yaşıyor. Indiana'da kaybolmasından iki yıl sonra ortaya çıkarılan 5 yaşındaki Steven Bryan, PEOPLE'a özel olarak verdiği demeçte, şu anda babası Tyler Bryan ile birlikte yaşadığını doğruladı.

VELAYET SAVAŞI VARDI

Steven en son Temmuz 2022'de annesinin erkek arkadaşı Caleb Blevins ile birlikte görüldü. Polis Şefi Kerry Buckner, annesi Deborah'ı bir velayet mücadelesi sırasında çocuğu saklamakla suçlanmıştı.

AKRABALARINI TANIMIYORDU

Babası Tyler, kurtarılmasının üzerinden iki gün geçtikten sonra Steven'ın "varlığını bilmediği" birçok aile üyesi ve arkadaşıyla yeniden bir araya geldiğini söylüyor. Bu yüzden çok eğleniyor. Tyler Bryan, Steven'ın kurtarıldığına dair çağrıyı aldıktan sonra yerel çocuk koruma hizmetleri ofislerine koştuğunu söyledi.

KİM OLDUĞUMU BİLİYORDU

Yeniden çocuğuna kavuşan baba, "Biraz şok olmuştu. Beni görmeyi planlamıyordu. Yanıma doğru yürüdü. Kim olduğumu çok iyi biliyordu" açıklamasında bulundu. Steven'ın kurtarılmasından hemen sonra Indiana'daki yetkililer, anne ve erkek arkadaşının çok sayıda suçlamayla karşı karşıya geleceğini belirtti. Deborah'ın bir savunma yapıp yapmadığı ya da kendisi adına konuşacak bir avukat tutup tutmadığı henüz belli değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ