Abdullah Avcı, Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın ardından göreve başladı. Devre arasına kadar elindeki oyuncuların performansını yükseltmek isteyen Abdullah Avcı, yola devam etmeyeceklerini de bu süreçte netleştirecek. Marek Hamsik gibi lider bir oyuncu transferi isteyen Başkan Ertuğrul Doğan'ın önerdiği Ivan Rakitic ismine onay veren Abdullah Avcı, şampiyonluk yaşadığı eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin gelişine ise karşı çıktı. Yerine Süper Lig'den başka bir ismin transferini istedi. İşte detaylar...

ARADIĞI İSMİ ANKARAGÜCÜ'NDE BULDU

Abdullah Avcı, eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin eski performansına dönemeyeceğini düşünüyor. Bu nedenle Nijeryalı yıldız ismin dönüşüne karşı çıkıyor. Başkan Ertuğrul Doğan ile bu konuda görüşen Abdullah Avcı, ''Kendisi çok yetenekli futbolcu. Ancak eski günlerindeki gibi değil. Maç temposu düşük. Yeniden form yakalaması yaşı nedeniyle zor. Bu yüzden alternatif isimler üzerinde duralım'' şeklinde konuşarak noktayı koydu. Ertuğrul Doğan da Abdullah Avcı'nın kararını Anthony Nwakaeme'ye iletti.

YERİNE GELECEK İSMİ ANKARAGÜCÜ'NDE BULDU

Abdullah Avcı, Anthony Nwakaeme yerine almaları gereken ismin Ankaragücü'nde forma giyen Renaldo Cephas olması gerektiğini düşünüyor. Başkan Doğan ile yaptığı görüşmede Renaldo Cephas isminin de konuşulduğu öğrenildi. Nwakaeme ile aynı mevkide oynayan Jamaikalı oyuncu, sezon başında Ankaragücü'ne transfer olmuştu. 400 bin Euro'ya transfer edilen oyuncu, bu sezon Süper Lig'de 9 maçta 3 gol attı. 1 asist gerçekleştirdi. Shkupi ile Konferans Ligi elemelerinde ise 4 maçta 4 gol kaydetti.

Editör: Orhan Duman