Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç nefesleri kesti. İlk yarısı golsüz kapanan maçta sarı siyahlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Sarı siyahlılar 3-0 kazanırken mücadelesiyle de büyük beğeni topladı. 
Maçın ilk yarısında iki takım da kora kor bir mücadele ortaya koydu. Ortaköyspor galibiyet için geldiği deplasmanda karşısında çok dirençli bir Avcılarspor bulunca hem oyun kurmakta hem organize olmakta hem de rakip sahada çoğalmakta zorlandı. Ev sahibi ekip 90 dakika boyunca hem savunmada hem hücumda mükemmel oynadı. 


İlk yarısı golsüz kapanan maçın ikinci yarısında daha arzulu, istekli ve gol arayan bir Avcılarspor izledik. Top çevirmek yerine dikine bir oyun tercih eden sarı siyahlılar kazandığı bütün toplarla ortasahayı çabuk geçerek geçişleri çok hızlı bir şekilde yaptı. Ortaköyspor rakibinin direncine cevap vermekte zorlanırken ev sahibi ekip 87. Dakikada Samet Büyük’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Ortaköyspor daha bu golün şokundan çıkamadan 90+2. Dakikada sahneye çıkan Murat Çeri skoru 2-0 yaptı. Golden sonra da durmayan Avcılarspor 90+7. Dakikada Samet Büyük’le bir gol daha bularak sonucu ilan etti: 3-0. Bu sonuçla Avcılarspor puanını 4’e yükseltirken Ortaköy de 7 puanda kaldı. 


MAÇTAN SONRA BÜYÜK SEVİNÇ
Son düdükle birlikte Avcılarsporlu futbolcular büyük bir sevinç yaşadı. Ligdeki ilk galibiyetini alan sarı siyahlılar 3 puanı sahada kutladı. Futbolcular soğuk havaya rağmen tribünlere gelen taraftarlarla sevincini paylaştı. 

Kaynak: ALİ AVCU