Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği 8. Kardeş Kültürler Festivali, ikinci gününde Edis konseriyle coşkuyla sürdü. Mevlana Mahallesi SiteSpor Sahası yanındaki konser, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle renklendi.

Ersin Show'un sunumu ve DJ performansıyla başlayan gecede, Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Edis, hayranlarının coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıktı. Ataşehir'deki hayranları için en sevilen şarkılarını seslendiren Edis, "Bana Ne", "Çok Çok", "Martılar", "Arıyorum" gibi hit parçalarıyla konser boyunca büyük beğeni topladı. Sahne performansı ve danslarıyla da izleyenleri etkiledi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Edis'e teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederek, İstanbul'daki müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan ve festivalin coşkusunu tüm kalbiyle hissettiren Edis'e ve konser alanını dolduran tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kardeş Kültürler Festivali, 18 Eylül Pazartesi günü Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi'nde Erdal Güney, Özcan Türe, Taner Özdemir ve Nurdan İpek'i ağırlayacak. Festival, 19 Eylül Salı günü ise İçerenköy Mahallesi Adem Sokak'ta Muharrem Temiz, Nilüfer Sarıtaş ve Kutsal Evcimen konserleriyle devam edecek.

24 Eylül Pazar gününe kadar sürecek Festival programında sırasıyla;

  • 20 Eylül Çarşamba günü Niyazi Koyuncu, Gazapizm
  • 21 Eylül Perşembe günü Arif Sağ, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan ve Tolga Sağ
  • 22 Eylül Cuma günü Mustafa Ceceli, Selçuk Balcı
  • 23 Eylül Cumartesi Duman ve 24 Eylül Pazar günü ise Tan sahne alacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: HABER MERKEZİ