Rıza Baba ve ekibi, karşılarına çıkan hiç tanımadıkları bir düşmanla mücadele etmek zorunda kalacak. Sadullah'a suikast düzenleyen bu gizemli düşmanın kim olduğu ve Sadullah'ın hayatta kalıp kalamayacağı büyük bir merak konusu. Arka Sokaklar evreninde yaşanan büyük felaket, ekibin dağılmasına neden olmuş, demirbaş isimlerden dört kişi polislikten ayrılmıştır. Bu olumsuzluklar İstanbul'u etkisi altına almış, sokaklarda yaşam iyiler için zor, kötüler için ise kolay hale gelmiştir.



Audi A8 iade edildi: Zülfü Livaneli'nin 'makam aracı' sözleri dikkat çekti! Audi A8 iade edildi: Zülfü Livaneli'nin 'makam aracı' sözleri dikkat çekti!

Uyuşturucu, yolsuzluk, silahlı şiddet, düzensiz gettolar, mafyalaşma ve kural tanımazlık şehrin her köşesine sirayet etmiştir. Rıza Baba'nın kullandığı odada artık asayişten sorumlu Ünal Baş Komiser otururken, genç komiser Kadir ise kendisine anlatılan yalanlarla Rıza ve ekibini düşman olarak görmektedir. Ancak bu genç komiserin içindeki doğruluk ve yiğitlik duyguları, gerçekleri görmesine engel olabilir.


Rıza Baba ve ekibi, üzerlerindeki ölü toprağını silkeleyerek kendilerine oynanan oyunu bozmak için harekete geçer. Ancak bu sefer karşılarındaki düşman, onlar için çok daha tehlikeli ve çetindir. Arka Sokaklar'ın aksiyon dolu bölümleri cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: haber merkezi