İspanyol futbolunun dev ekibi Real Madrid'de milli oyuncumuz Arda Güler için hareketli günler yaşanıyor. Başkent ekibinde süre bulmakta oldukça zorlanan genç oyuncu için Real Madrid Teknik Dİrektörü Carlo Ancelotti, dikkat çeken bir karar alarak Arda'nın yüzünü güldürmeyi başardı. 

ARDA GÜLER İLK 11'E DÖNÜYOR

Dünyanın en büyük kulübü olarak gösterilen Real Madrid'de forma giyen ve forma şansı bulduğu ksıtılı sürelerde futbolseverlerin gözlerinin pasını silen Arda Güler bu sezonda da şu ana kadar sınıfı geçmeyi başarmıştı. La Liga'nın 2'nci haftasında Real Valladolid mücadesinde ilk 11'de sahada yer alan Arda Güler bir sonraki hafta oynanan Las Palmas maçında kulübeye çekilmiş ve Madrid ekibi bu mücadelede 2 puan bırakmıştı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 4'üncü haftada oynanacak Real Betis maçında yeniden Arda Güler'e ilk 11'de şans verecek.

LAS PALMAS MAÇINDA PUANI GETİREN PENALTIYI KAZANDIRMIŞTI

Real Madrid'in 3'üncü haftasında Las Palmas ile berabere kaldığı maçta Madrid 1-0 gerideyken 64'üncü dakikada oyuna giren  Arda Güler, 69'uncu dakikada takımına penaltı kazandırmıştı. Penaltıda topun başına geçen Vinicius Junior hata yapmamış ve skoru 1-1'e getirmişti. 

Editör: Bedirhan Altundağ