Teksas'ta hareket halindeki bir araçtan açılan ateş sonrasında 6 kişi yaralandı. Bunların 4'ü çocuktu. Minikler bir çocuk hastanesine kaldırıldı. Yetişkinlerden biri başka bir hastaneye gönderilirken ikinci yetişkin yaralarının ciddi olmadığını belirterek tedaviyi reddetti. Yetkililer, devam eden soruşturmada olayın nedenini belirlemeye çalışıyor. Şu anda hiçbir şüpheli gözaltında değil. Olayla ilgili bilgisi olanların Emniyet birimlerine haber vermesi istendi.

Çaldığı arabanın benzini bitti! Polisi görünce aracı itmeye başladı! Çaldığı arabanın benzini bitti! Polisi görünce aracı itmeye başladı!

BU BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİYOR

Fort Worth Polis Şefi Neil Noakes, "Bu midemi bulandırıyor. Bu beni sinirlendiriyor. Birçok kez söyledim; inanılmaz derecede kızgınım. Kimsenin çocukların vurulmasını gerektirecek kadar şiddetli ve tehlikeli bir eyleme imza atmaması gerekiyor. Bu saçmalığın hiçbir mantıklı nedeni olamaz ve ne yazık ki uğraştığımız şey bu... Birisi bu kadar aptalca bir şey yapmayı seçti. Onun yüzünden insanlar yaralandı ve birçok polis şu anda bu dava üzerinde çalışıyor" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ