Teoman, "En çok nerede seks yapmayı tercih ettiği" sorusuna, "Evde. Pratik oluyor, neyin nerede olduğunu biliyorsun" yanıtını verirken, "Dışarıda seviştiğim dönemler oldu ama şimdi tercih etmem açıkçası" şeklinde konuştu.



Cinsel hayatında daha kontrollü olmaya çalıştığını da vurgulayan Teoman, "Date'e çıkmayı sıkıcı bulduğunu" ifade ederek, "Ne konuşacağım orada? 1-2 kez denedim, çok eğlenceli gelmedi.



Date benim tarzım değil. Date konusunda pek deneyimli değilim" diye ekledi. Ayrıca, "Sevgilim olduğunda sadık olmalıyım" düşüncesinin hiç aklına gelmediğini belirtti.



Tuluğ Özlü, Teoman'ın gece hayatı ve turneleri nedeniyle daha yoğun olduğu dönemlere atıfta bulunarak, "Unutamadığın bir deneyimin oldu mu?" sorusunu sordu.



Teoman, "Sık sık oluyordu öyle şeyler, birçok güzel anı hatırlıyorum. Zaten her zaman keyifli geceler geçiriyordum. Sonuçta ben bir rock yıldızıyım" yanıtını verdi.

"En büyük fantezin nedir?" sorusuna yanıt vermekten kaçınan Teoman, "En büyük fantezi yok, sınırlarım var, onları da denedim, deniyorum" şeklinde cevapladı.

Kaynak: haber merkezi