Altın fiyatları, vatandaşlar arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından döviz kurları konusunda uyarılar yaparak dikkat çekti. "Kasım kazanma ayı değil, batma ayı." benzeri bir ifade kullanarak döviz kurlarına dikkat çekti. Aynı zamanda altın konusunda da "Gerilemesi gerekiyor, almam!" ifadesini kullandı. Öte yandan, çeyrek ve gram altın fiyatları internet üzerinde araştırılıyor. İşte güncel 6 Kasım 2023 Pazartesi günü gram ve çeyrek altın fiyatları hakkındaki son bilgiler...

"BU DÜŞÜK KURLARA İNANMAYIN"

Uzman, döviz kurları hakkında şunları belirtti: "İnternet üzerinde gösterilen düşük döviz kurları manipülasyondur, inanmayın. Teknik bir hata değil, bilerek ve isteyerek yapıyorlar."

111

"Kasım ayı için sizi uyardım. Bir gün sert yükseliş, diğer gün sert düşüş. Kasım'da oyun büyük oynanır. Kimse karar veremez. Ya malına sahip çıkacaksın ya da batıracaksın. Ortası yok."

"2 bin dolar üzerinden altın almam. 1.960 sonra 1.930 dolar gerilemesi gerek. Borsada yüzde 50 alım için yine beklemedeyim."

Altın fiyatlarına gelince, 6 Kasım 2023 tarihinde gram altın 1.812,50 liradan alınıyor ve 1.812,80 liradan satılıyor. Çeyrek altın ise 2.900,00 liradan alınırken, 2.963,92 liradan satılıyor.

Kaynak: haber merkezi