A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu'ndaki altıncı maçında ev sahibi Japonya'yı 3-1 yenerek 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılmayı garantilemesi Türkiye’yi sevince boğdu. Filenin Sultanları’nın maç öncesi ve sonrasında yaptıkları paylaşımlar ise beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

filenin-1

Daniele Santarelli’nin başatrenörlüğü gelmesinden sonra A milli Kadın Voleybol milli Takımımızın vazgeçilmezlerinden olan İlkin Aydın, maçtan önce yaptığı paylaşımda “Allahım sen konuyu biliyorsun????Paris biletine geri sayım ?❤?” diye yazdı. İlkin Aydın’ın bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

VOLEY2 (1)

İlkin Aydın maçtan sonra da,”Paris biz geliyoruuuz!! ????Olimpiyatlarda yarım kalan hikayemiz için geliyoruz?? #roadtoparis2024??” paylaşımında bulundu.

VOLEY3 (1)

Attığı her paylaşım adeta olan olan Ebrar Karakurt bu kez, “We are coming Paris ??” demekle yetindi.

VOLEY4 (1)


En uzun paylaşım da kaptan Eda Erdem Dündar’dan geldi. Kaptan Eda paylaşımında şu ifadeleri kulladı:

“Rüya gibi bir yaz. ? Paris 2024 Olimpiyat bileti cebimizde, 5 aylık mücadelemizin gururu kalbimizde; başardıklarımızla sizleri selamlıyoruz. ♥? Hep birlikte başaralım parolasıyla çıktığımız bu yolda, hep birlikteyiz; ay yıldızlı armamızla zirvedeyiz! Yarım kalan bir hikayemiz var… Görüşmek üzere Paris. ??"

MEHMET KIZMAZ

Editör: Galip Öztürk