Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi gerçekleştirilecek projeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Kanarya filede tarihi bir kadro kurmaya hazırlıyor. Özellikle kadın voleybolda başarılarla olan geri dönüşlerin olması, Başkan Ali Koç'un iştahını kabartmış durumda.

EBRAR KARAKURT SESLERİ

Bu kapsamda, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Ebrar Karakurt, Ali Koç ve Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk isimlerden biri. Ebrar Karakurt, voleybol kariyerine Rusya'da devam ediyor. Ali Koç, Melissa Vargas'ın ardından Ebrar'ı da transfer ederek kadın voleybol takımını güçlendirmeyi hedefliyor. Bu hamleyle Fenerbahçe, kadın voleybolunda yenilmez bir takım oluşturmayı amaçlıyor.

"ÇILGIN BİR OYUNCU VE KARAKTER"

Habertürk'te gündeme dair açıklamalarda bulundan Ali Koç "Sarı Melekler'in başarısı var, kadın basketbol öyle. Erkek basketbol kültürümüz zaten çok kuvvetli. Erkek voleybolda istediğimiz yatırımları yapamıyoruz, nasıl yükseltiriz onu konuşuyoruz. Ebrar Karakurt'u isterim ben. Ebrar, müthiş bir oyuncu. Rusya'da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Çılgın bir oyuncu, çılgın bir karakter. Bir kere yemek yedik beraber. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Dünya çapında bir takım olacaksanız, biz oraya yakınız, en iyi Türkler'i almalısınız, Ebrar da öyle biri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ