Geçen sene depresyona girdiğini açıkladıktan sonra Aleyna Tilki, son zamanlarda yaptığı pozlar ve açıklamalarla dikkat çekiyor.




Tilki, bir dönem konserlerine ara verdiğini ve bu süreçte parasız kaldığını itiraf etti. Genç şarkıcı, "O dönemde, sektördeki bazı kişiler 'Aleyna, parasız kalmamalısın, çalışmalısın' gibi baskılar yapıyorlardı.

Arzum Onan ilk kez eski kocası hakkında konuştu! Arzum Onan kimdir? Arzum Onan ilk kez eski kocası hakkında konuştu! Arzum Onan kimdir?


Ancak ben çalışmak istemiyordum ve para benim için tehdit edici bir unsur olmuyordu. 'Para kazanmak benim için öncelikli değil' diyordum" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Şu an için bir sırt çantasıyla bile hayatımı idare edebilirim. Yaşım genç, istediğim zaman farklı bir işte çalışabilirim. Hatta kendi çalma listemi çalıp kokteyl yaparak farklı mekanlarda çalışmak istediğim zamanlar oldu. Tabii ki konserlerim de olacak. Şu an sahneye çıkmak istiyorum.



 

Hatta bir dönem konserlere ara verdiğimde paramın ciddi anlamda azaldığı dönemler oldu. Ama o zaman bile paranın eksikliğiyle eğlenebiliyordum. Sokaklarda gerçekten çaresiz durumda olan insanlar varken, benim durumum aslında hiçbir şey."

Kaynak: haber merkezi