CHP 38. Olağan Kurultayı'nda konuşma yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değinerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı. Kılıçdaroğlu, "İş Cumhurbaşkanı adaylığının seçilmesine gelince masadan kalkmalar ve yeniden dönmeler oldu. Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Akşener'den yanıt geldi.

"HAKİMİYET KURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Meral Akşener, "Türkiye'nin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar... Elbette birileri çok rahatsız... Milletin iradesi esastır diyoruz... Türkiye'nin geleceği diyoruz 'Belediyeler bize lazım, sakın ha' diyorlar."

"SANA CHP GENEL BAŞKANLIĞI BİLE FAZLA"

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. Öztürk, X'ten yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun Kurultay'daki Selahattin Demirtaş sözlerine de atıfta bulunarak, "Sen Selo’ya selam söylemeye devam et, sonra da sırtından hançerlendim diye sırf kurultay, koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et... Sana değil Cumhurbaşkanlığı, CHP Genel Başkanlığı apoleti bile fazlaymış…" diyerek yüklendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ