Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran ve izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edilen Aile dizisi, son dönemin en başarılı projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı ise merakla bekleniyordu. Şimdi, bu sevilen dizinin final tarihi belli oldu.

Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş… Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini üstlendiği Aile dizisi, 7 Mart Salı günü Show TV ekranlarında 30 bölüm niyetiyle izleyiciyle buluşmaya başlamıştı. Ancak dizi, 30. bölüme yaklaştıkça alınan kararın değişip değişmeyeceği merak konusu haline geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aile dizisi planlandığı gibi şimdilik 30. bölümde ekrana veda edecek. Ancak reytinglerde önemli bir artış yaşanması durumunda, dizi birkaç hafta daha uzatılabilir.

Aile dizisi, senarist Hakan Bonomo'nun kaleminden çıkma, son olarak 21. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Şimdi ise merakla beklenen 22. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kaynak: BİRSEN ALTUNTAŞ