Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığı mücadelede İzlanda'yı 3-1 mağlup etti ve ikili averajla liderliğe yükseldi. Maçın ardından Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Kerem Aktürkoğlu gündemiyle ilgili Galatasaray'a sert eleştirilerde bulundu.

66Dff46Cfe33691C8Fb795A4

'BİR GRAM UTANMA YOK'

Çakar; 'Dursun Özbek ve Okan Buruk'da bir gram utanma yok. Siz ya futbolu bilmiyorsunuz ya sabote ediyorsunuz ya da egolarınızı sıyırıp doğru kararlar veremiyorsunuz. Kerem Aktürkoğlu'nun performansı herhalde gözünüze girmiştir. Sırbistan - İzlanda maçı oynansaydı ve sol kanat oyuncusu 3 gol atsaydı, muhtemelen sizin çalıştığınız menajerler o Sırp oyuncuyu hem Galatasaray'a hem de Fenerbahçe'ye önerecekti. Ben bu sözü normalde pek kullanmam ama Galatasaray camiası 3-5 çapulcu taraftar karşısında Kerem'i takımda tutamamıştır. 40 milyon euro teklif gelse satarsın, onu anlarım.' ifadelerini kullandı. 

66Dff46Cfe33691C8Fb795A4

Sözlerine devam eden Ahmet Çakar; 'Wilfried Zaha'ya verdiğiniz paralar nerede? Hem Kerem'den yüksek alıyor hem de ortada bu kadar verimli bir performans yok. Menfaatleriniz, kime ne kadar verdiğiniz, gönderdiğiniz futbolcular için cebinizden ne kadar çıktığı belli değil.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA