TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, eski hakem Ahmet Çakar'a kendisi hakkında FETÖ'nün iletişim uygulaması Bylock'u kullandığına ve iki telefonunda da bulunduğuna dair ifadeleri sonrası dava açtı. Davanın ilk duruşmasının 7 Mayıs'ta görüleceği öğrenilirken Ahmet Çakar sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Ahmet Çakar, "İki telefonunda da resmen bylock tespit edildiği halde, birinde bylock cıktı diğeri temiz deyip millete yalan söylemiş Mehmet Büyükekşi ile ilk duruşmam yarın çağlayan adliyesi 24. Asliye ceza mahkemesinde saat 09.25 de. Hakimin huzurunda yine soracağım. Bylockları niye yükledin ve defalarca kimlerle ve neden irtibat kurdun?" ifadelerini kullandı.

İşte Jurgen Klopp'un erken emekliliğin tadını çıkaracağı malikane! İşte Jurgen Klopp'un erken emekliliğin tadını çıkaracağı malikane!

Ahmet Çakar bu paylaşımı sonrası yeni bir paylaşımda daha bulunarak "Mehmet Büyükekşi, yüreğin yetiyorsa sen de yarın mahkemeye gel ve karşıma çık. Hakim karşısında suratına soracağım. Bylockları niye yükledin, defalarca kimlerle neyi konuştun ve tabiki sürpriz bir sorum daha olacak.Yarın bekliyorum ama gelemezsin…." dedi.

Daha önce Mehmet Büyükekşi'nin kullandığı iki telefonda da FETÖ'nün iletişim için kullandığı ByLock uygulamasının yüklendiği tespit edildiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haber merkezi