Polat ailesi ve Sisi lakaplı Seyhan Soylu arasındaki tansiyon yeniden arttı. Çift hakkında, "Dilan ve Engin Polat çiftinin tetikçi tutarak bir kişiyi vurdurduklarını, mekan kurşunlattıklarını ve kara para akladıklarını" iddia eden Seyhan Soylu, bu açıklamaların ardından Engin Polat'la el sıkışmıştı. 

SUS PAYI ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Soylu'nun bir sonraki açıklamaları ise, 'sus payı' aldığı yönünde yorumlara neden olmuştu. Soylu, "Sevgili yurdum insanı, ben Seyhan Soylu. Şu an havaalanına gidiyorum. Dün geceki yemekten çıkan sonuç bu. Ben yurt dışına yerleşiyorum. Ben Paris'e indiğimde bu videoyu yayınlamış olacağım. O güzel yüreğinizle kandırıldınız. Bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat'ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu, ondan öncekilerin de sarf etmiş olduğu sözler doğruydu!" diyerek kafaları karıştırmıştı.

Sisi, polemiğin dozunu bu sefer arttırdı. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Engin Polat'a ahlaksız teklifte bulunan Soylu, "100 bin dolar Engin'in bir gecesine veriyorum. Herkes duysun bunu. Engin Polat'ın bir geceliğine 100 bin dolar veriyorum. Bunu da bu karıyı delirtiyim diye yapıyorum, benim gözümde 1 dolar etmez de." ifadeleriyle şoke etti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ