Saraydüzü köyü girişinde meydana gelen kazada, A.S. yönetimindeki 34 HA 648 plakalı kamyonet ile K.Ç.'nin kullandığı 03 BH 943 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet takla atarak yol kenarındaki şarampole devrilirken, diğer araç ise bir evin bahçesine girdi. Olayın ardından bölgeye jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, M.Y.'nin (30) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralılar K.Ç., R.Ç., A.S. ve H.T. ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Ancak, hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamayan K.Ç. yaşamını yitirdi.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Kaza yerine ulaşan ölen şahısların yakınları, sinir krizleri geçirdi. Jandarma ve çevredekiler, şahısları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Kaza sonrasında Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir inceleme gerçekleştirirken, savcılık da olayla ilgili başlatılan incelemelere başladı.

Öte yandan, devrilen kamyonetteki gıda malzemeleri çevreye saçılırken, jandarma ekipleri malzemeleri topladı ve bir bölgeye koruma altına aldı.

Kaynak: İHA