Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun gelecek sene takımda kalmayacağı planlanıyor. Avrupa takımları tarafından takip edilen Kerem Aktürkoğlu'nun yüksek bir bedelle satılması durumunda Galatasaray, yerini Türkiye'den bir isimle doldurmayı düşünüyor. Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı, Galatasaray'ın transfer listesine şimdiden girmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar olası ayrılık durumunda milli oyuncuyu B planı olarak düşünüyor. İşte Galatasaray'da Yusuf Sarı planının detayları...

Türkiye İcardi kadar büyüğünü görmedi! Türkiye İcardi kadar büyüğünü görmedi!

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AYRILIĞI KAPIDA

Bu sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışı kapıda. Milli futbolcu da Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştirmek için takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Kendisi için her hafta gelen scout ekipleri bulunuyor. İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya'dan kendisini izlemeye gelen takımlardan birine sezon sonuna gitmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Kerem Aktürkoğlu için B planı yapan Galatasaray, aradığı ismi Adana Demirspor'da buldu. 

İcardi sahada, Wanda Nara pistte döktürüyor İcardi sahada, Wanda Nara pistte döktürüyor

YUSUF SARI GÖZLEM ALTINA ALINDI

Galatasaray'da Yusuf Sarı, gözlem altına alındı. Adana Demirspor'da forma giyen kanat oyuncusunun maçları scout ekibi tarafından analiz ediliyor. Şu ana kadar gelen raporlara göre; Yusuf Sarı'nın Galatasaray'a büyük katkı vereceği düşünülüyor. Okan Buruk'un da onay verdiği oyuncu için sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu'nun durumuna göre hareket edilecek. Adana Demirspor'a cüzi bir miktarda bonservis bedeli ödenerek, bu transferin sonuçlandırılması beklentiler arasında.

Balotelli'den olay yaratacak Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı Balotelli'den olay yaratacak Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı

YUSUF SARI ADANA DEMİRSPOR'DA KENDİNİ AŞTI

Marsilya altyapısında yetişen Yusuf Sarı, 2019 yılında Trabzonspor'a 250 bin Euro karşılığında transfer olmuştu. Bordo-mavili takımda beklentileri veremeyen Yusuf Sarı, 2022 yılında Çaykur Rizespor'a ve yarım sezon sonra da Adana Demirspor'a transfer oldu. Bu sezon Adana ekibinde 13 resmi maçta sahaya çıkan oyuncu, 2 gol atıp, 7 asist gerçekleştirdi. Bu sezon maç başına ortalama 1.43 kilit pas attı. 2 şut pası verdi. Rakip ceza sahasında ortalama 4.29 kez topla buluştu.  Ortalama 2.86 top kazandı. 

Ünlülere kötü haber! Milyonlarca dolar uçtu Ünlülere kötü haber! Milyonlarca dolar uçtu

Adana Demirspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncu, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella tarafından A Milli Takım kadrosuna da çağrıldı. Ancak milli takım formasıyla henüz gol sevinci yaşayamadı. 

Editör: Orhan Duman