Bu sezon ligde zirveyi hedefleyen Adana’nın Demirspor’u zorlu Beşiktaş maçı öncesinde hem kadro hem de kaleci sıkıntısı yaşanıyor. Kasımpaşa deplasmanında kaleci Ertaç Özbir, Stambouli ve Rodrigues’in kırmızı kart görmesine karşın, güçlü bir direniş gösteren ve 9 kişiyle golü de bulan Mavi Şimşekler, 1 puanı talihsizliği nedeniyle kurtaramamıştı.


 

27 AĞUSTOS’TA SONRAKİLER OYNAYAMAYACAK

Adana Demirspor, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Ertaç Özbir’in yerine oyuna giren kaleci Goran Karacic’i erteleme tarihinde TFF’ye bildirilen listede adı olmadığı için oynatamayacak. Aynı durum yeni transfer Muhammedaliyev için de geçerli. Bu nedenle Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, sahaya dördüncü kaleci Vedat karakuş’u sürmek zorunda. Ayrıca Adana Demirspor, 27 Ağustos’tan sonra yaptığı hiçbir transferi de oynatamayacak. Aynı durum Beşiktaş için de geçerli.


 

SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Bütün bu sıkıntılara karşın Teknik Direktör Patrick Kluivert, Beşiktaş maçı öncesinde umutlu konuştu ve, “Kasımpaşa maçındaki kartlar nedeniyle fazla ters köşe olmuş gibi olabiliriz ama elimizde Vedat var. Gayet iyi bir kaleci. Kaleciler kaybettik ama oynayabilecek durumda kalecimiz var. Vedat'ın kendi performansını sahaya koyacağını biliyoruz. Sahaya yine kazanmak için çıkacağız” diye konuşarak Beşiktaş maçında umutlu olduğunu söyledi. 
 

Kaynak: MUSTAFA SEZER