Ünlü televizyon yapımcısı ve özel yaşamıyla da ilgi çeken Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda oldukça sert ifadelerle dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nur Tuğba Namlı'nın YouTube programına konuk olan Ilıcalı, "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna verdiği yanıtla büyük ilgi topladı.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 103029

"ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK"

Ilıcalı, "Evet, birkaç insan çıktı." dedi ve ekledi, "Bu insanlar, çocuklarımızı ünlü yapmamıza rağmen, şimdi bizden uzak duruyorlar. Bizimle ilişkilerini kesip, dizilerde rol alıyorlar. Survivor hakkında konuşunca bana 'Survivor'ı sormayın' diyorlar. Ben de birini aradım ve merak ettim, 'Kardeşim, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. O da 'Ben çıktıktan sonra programları izledim ve kendime yanlış yapmışım dedim' cevabını verdi. 'Çıktıktan sonra zaten bizim programlara da katıldın' dedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Ilıcalı daha sonra şunları ekledi: "Nankör insanları sevmem, insanları kullanarak ünlü olanları da. Teşekkür beklemem hiçbir zaman. Dokunduğum insanların çoğu güzel şeyler söyler. İnsanların bakışları zaten samimiyetlerini yansıtır. Ama nankörlüğü asla kabul etmem."



Sosyal medyada, Acun Ilıcalı'nın bahsettiği yarışmacının Serkay Tütüncü olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Serkay Tütüncü, Survivor'dan sonra dizi projelerinde yer almaya başlamıştı.

Daha önce Serkay Tütüncü, "Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?" sorusuna, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" şeklinde cevap vermişti.

Kaynak: haber merkezi