Her yaptığı yorumla tüm dikkatleri üzerine çeken eski hakem, şimdinin futbol yorumcusu Ahmet Çakar YouTube'da yayınlanan It's in the Game programında Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'yı eleştirdi.

Fenerbahçe'nin Samsunspor maçında Hull City'inin maçında olmasını eleştiren Çakar 'Ey Acun! Fenerbahçe Samsun'da can çekişirken sen Hull'de ne yapıyorsun?' dedi. 

Ekran Resmi 2024 10 25 12.31.21

'ARALARINDA DÜŞMANLIK VARSA...'

Rasim Ozan Kütahya ise bu bilgiyi Rıdvan Dilmen'in bir TV programında verdiğini belirtti ve 'Belki de öyle değildir, Acun'la aralarında düşmanlık varsa, kasıtlı olarak böyle söylemiştir.' şekline konuştu. Diğer yorumcular Ahmet Çakar'ın bu çıkışını haksız buldu ve Acun Ilıcalı'yı destekledi. 

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 9. hafta maçında deplasmanda Samsunspor ile karşılaştı. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle tamamlandı. Takımın gollerini 24. dakikada Dusan Tadic, 62. dakikada Allan Saint Maximin kaydetti. Ev sahibi ekibin golleri ise 49. dakikada Holse ile 88. dakikada Soner’den geldi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY