"Dünya Malı-Eksi Bir" seyirciyle buluşacak "Dünya Malı-Eksi Bir" seyirciyle buluşacak

6 Mayıs 1927’de İstanbul Sirkeci’deki Büyük Postane’den Eşref Şefik’in; “Alo alo muhterem samiin... Burası, İstanbul telsiz telefonu” anonsuyla başladı Türk radyoculuğu.  
TRT Radyoları da bu köklü ve güçlü geçmişten güç alarak dünyanın en saygın seslerinden biri olarak yolculuğuna devam ediyor. TRT Radyoları, 6 Mayıs Radyo Günü’nü tüm radyo ve dinleyicileriyle kutluyor.
TRT; bölgesel, ulusal, uluslararası yapım ve yayın hizmeti sunan 17 radyo kanalıyla, kamu hizmeti yayıncılığının tek temsilcisi olarak Türkiye’nin her noktasına ve dünyaya sesini ulaştırıyor.

Whatsapp Image 2024 05 06 At 11.53.51
 

YENİLENEN YÜZLERİYLE TRT RADYOLARI

TRT Radyoları, 6 Mayıs Radyo Günü’’ne, ilk defa duyulacak yeni jingle ve kanal ID’leri ile farklı bir solukla giriyor. Eğitim, kültür sanat, haber ve spor yayınlarıyla alanında tek ve öncü TRT Radyo 1, Türkiye’nin en çok dinlenen pop müzik radyo kanalı TRT FM, yerelden evrensele çoksesli müziğin güçlü frekansı TRT Radyo 3, bin yılın mirası Türk Sanat Müziğinin eşsiz icralarıyla TRT Nağme, Anadolu’nun duygu yüklü hikayesini dillendiren TRT Türkü, doğru, ilkeli, hızlı haberciliğin en önemli adresi TRT Radyo Haber, bölgelerin sesi Antalya, Çukurova, GAP Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon Radyoları, her geçen gün yenilenen ve zenginleşen içeriğiyle TRT Dinle mobil uygulaması ve ‘Radyo Daima’ sloganıyla TRT Radyoları, Türkiye’nin ses hafızası olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi