Yerel yetkililere göre; 2023 yılında Maryland'li bir annenin cinsel saldırıya uğrayıp öldürülmesiyle ilgili aylarca süren soruşturma, 23 yaşında bir adamın tutuklanmasıyla bitti. Tulsa Polis Departmanı, El Salvador vatandaşı Victor Antonio Martinez-Hernandez'i Tulsa'daki bir barda tutukladı.

Memurlar şüpheliyi barda tesadüfen otururken buldu ve gözaltına aldı. Bakanlık, Facebook'taki bir gönderide, başlangıçta şüphelinin gerçek kimliği hakkında yalan söylediğini ve kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili bilgi sahibi olmadığını belirtti.

YİNE KADIN ÖLDÜRMÜŞ

Martinez-Hernandez, ülkeye izinsiz girme suçlamasıyla gözaltına alındı. Ancak memurlar onun bilgilerini araştırdığında Maryland'deki bir cinsel saldırı ve cinayetle bağlantılı olarak arandığını tespit etti. Martinez-Hernandez'in Şubat 2023'te yasa dışı olarak ABD sınırını geçmesinden bu yana birden fazla suça karıştığı belirtildi.

Rachel Morin adındaki 5 çocuk annesi kadın, Ağustos 2023'te bir koşu parkurunda cinsel saldıya uğrayıp öldürülmüştü. Hernandez'in olay sonrası ülkesi El Salvador'a kaçtığı öğrenildi. Ancak orada da bir kadını öldürünce yeniden ABD'ye yasa dışı yollarla girdi!

Kaynak: HABER MERKEZİ