Kaza, akşam saatlerinde Topkapı Mahallesi Vatan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yasin L. tarafından kullanılan 34 FGT 008 plakalı motosiklet, bilinmeyen bir nedenle İETT otobüsüne çarptı. Bu korkunç kazada motorun arkasında yolculuk yapan 4.5 aylık hamile Meryem Büşra Levent, otobüsün altında kalarak ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan hamile kadından kötü haber geldi. Tüm çabalara rağmen, kadın hastanede hayatını kaybetti.

AW029488_03 (1)

KAZANIN GERÇEK SEBEBİ POLİS TUTANAĞINDA

Salı akşamı saat 17.45 sularında yaşanan kazanın detayları polis tutanağına yansıdı. İstanbul Şehremini Polis Merkezi'nde ifade veren İETT otobüsü şoförü, kazanın ayrıntılarını şu şekilde anlattı: "17.45 sularında Vatan Caddesi üzerinde Aksaray istikametine doğru seyir halindeydim. Hızım 30-35 km/saat civarındaydı ve en sağ şeritte ilerliyordum. Bir durağa yaklaşıyordum ve sol taraftan bir Vito marka minibüs yanıma geldi. Bu minibüsün sağ arka tarafına çarpan bir motosiklet, yerde sürüklendi ve ardından arkada oturan bir kadın motosikletle birlikte otobüsün altına girdi. Ben aniden fren yaptım ve araçtan indim. Yaralılara yardım etmek için elimden geleni yaptım." Görgü tanıkları da otobüs şoförünün ifadesini doğruladılar.

AW029488_01 (1)

MESAJI YÜREKLERİ DAĞLADI

Fatih’te İETT otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4.5 aylık hamile Meryem Büşra Levent’in doğacak olan kız çocuğu için sosyal medyada paylaştığı mesaj yürek burktu. Levent, “Babasının prensesleri mavi renk ayakkabılar da giyer’ notu yazdığı görüldü.

Kazadan önce doğacak olan çocuğu için babası tarafından alınan hediye ayakkabıları sosyal medyadan paylaşan Meryem Büşra Levent’in o paylaşımı yürek burktu. Notta “Babasının prensesleri mavi renk ayakkabılar da giyer’ notu yazdığı görüldü.

Kaynak: İHA