En son Gaddar dizisiyle ekranda olan Buse Meral geçen yıl Nisan ayında kendisi gibi oyuncu olan İdris Nebi Taşkan ile aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. 

Çiftin sessiz sedasız ayrıldığı ve birbirlerini sosyal medyadan sildikleri ortaya çıktı. Öte yandan Meral Buse'nin yeni bri aşka yelken açtığı iddiası da magazin gündemine düşmüştü. Birsen Altuntaş'ın programına konuk olan Meral, yeni aşkını itiraf etti ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. 

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor! Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor!

Idris Nebi Taskan Ile Buse Meral Askini Ilan Etti Vjlpj

İddaya göre Meral, Atatürk filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile yakınlaştı. Bige Önal'la 7 yıl süren ilişkisinin ardından aşka kalbini kapatan oyuncu şu sıralar Meral'le görüşüyor.

Öte yandan son olarak Çukur dizisiyle TV'de izleyici karşısına çıkan oyuncu bu defa yine Show TV'de ekrana gelecek ''Deha'' dizisinin başrolünde yer alacak.

BİR MATEMATİK DEHASINI CANLANDIRACAK!

Ay Yapım imzalı dizi baba travması yaşayan bir matematik dehasının dramatik hikâyesini anlatacak. Şubat ayında çekimlerinin başlaması beklenen Deha'nın kadrosunda ayrıca Çağan Efe Ak, Zuhal Gencer, Eylül Ersöz ve Umutcan Ütebay yer alıyor. Umut Aral’ın yöneteceği, Damla Serim’in yazdığı dizinin cast çalışması devam ediyor. 

1552898457070 Cukur 57Bol Mobil 3

ÇUKUR'LA FIRTINA GİBİ ESMİŞTİ!

Aras Bulut İynemli Çukur'un ardından, Çarpışma dizisinde Yamaç Koçovalı karakteriyle konuk oyuncu olarak yer almıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR