Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı! Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı!

En son 'Yıldızlar Bana Uzak' dizisinin Aslı karakteriyle ekrana gelen, ancak dizinin erken final yapmasının ardından yeni projeleri merak edilen Burcu Kıratlı, Mag Magazin için objektif karşısına geçti.

Ekran Resmi 2024 05 01 10.50.32

Tam bir anneci olan ve "Annem; benim en yakın dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, arkamdaki dağ, yanımdaki dost, önümdeki yol." diyen oyuncu, kendisinde geliştirmek ve değiştirmek istediği özelliklerini de paylaştı. 

Ekran Resmi 2024 05 01 10.50.26

"ÇOK TEZ CANLIYIM"

Kıratlı; “Çok sabırsızım, tez canlıyım yani! Bunu biraz törpülesem iyi olacak sanki... Duygularımla anlık hareket ederim, biraz durup düşünüp planlı hareket etmek pek bana göre değil. Bunun da üstüne çalışmalıyım sanırım. Zaten öğrenmek ve kendini geliştirmek hiçbir zaman son bulmaması gereken bir durum. Her zaman kendine dönüp, performansını değerlendirip, nerelerde eksik olduğunla yüzleşmelisin. Eksik gördüğün yerlerini, eksiklik ya da bir kusur gibi değil, üstüne çalışırsan değiştirebileceğin bir şey gibi görmelisin” diyor. 

Muhabir: SERKAN BAYAR