İstanbul Bahçeşehir'de 3 Mart 2009'da tüm Türkiye'nin kanını donduracak ve hafızalardan hiç çıkmayacak o cinayet yaşandı. 17 yaşındaki Münevver Karabulut, sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldü, kafası kesildi. 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun Silivri Cezaevi'nde kaldığı tek kişilik hücresinde intihar ettiği açıklandı.

DEHŞET! Pala kavgasında kolu koptu DEHŞET! Pala kavgasında kolu koptu

Ancak Garipoğlu'nun ölümüne ilişkin kamuoyunda hep bir şüphe kaldı. Sabah'ın haberine göre, Karabulut ailesi ve Garipoğlu'nun babası Hayyam Garipoğlu, Garipoğlu'nun mezarının açılarak tartışmaların son bulmasını istedi. Ancak hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı bu talebi reddetti.

Soruşturma kapsamında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Tıp Kurumu'ndan Garipoğlu'nun otopsi sırasında yapılan işlemlere ait çekilen fotoğraf ve videoları istedi. Bunun üzerine savcılığa gönderilen görüntüler bilirkişi tarafından incelendi. 2014'te yapılan inceleme sonucu rapor soruşturma dosyasına sunuldu. 

Cem Garipoğlu'nun o otopsi görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Garipoğlu'nun yüzü açık şekilde görülürken, sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar da dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ