Kansas'taki araştırmacılar, "Meksika'daki dini rehabilitasyon merkezine gitmeye zorlandığına" inandıkları bir anne ve iki küçük kızı için tehlike altındaki kişilere yönelik uyarı yayınladı. Kansas Soruşturma Bürosu (KBI) tarafından yayınlanan basın açıklamasında yetkililer, 23 yaşındaki Martha Unger ile kızları Madilynn Grace Unger (2) ve Haylie Faith Unger'in (1) nerede olduğunun bilinmediğini söyledi.

EVLERİNDEN YOK OLDULAR

KBI'ye göre; Unger ve kızlarının 28 Haziran akşam 7'den hemen önce Haskell İlçesi'ndeki kırsal evlerinde kaybolduğu bildirildi. Müfettişler; Corney ve Elizabeth Klaasen adlı çiftle birlikte Meksika'ya, dini bir rehabilitasyon tesisine gitmeye zorlanmış olabileceklerine inanıyor.

HANGİ TESİSTELER BELLİ DEĞİL

Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Yetkililer,  Kansaslı anne Martha Unger ve iki kızı Madilynn Grace ve Haylie Faith'i arıyor. Kayıp şahısların, Corney ve Elizabeth Klaasen tarafından Meksika'daki bir "dini rehabilitasyon merkezine" götürüldüğü düşünülüyor. Hangi tesise götürüldükleri ve nerede bulundukları bilinmiyor.

DURUMLARI KONTROL EDİLECEK

Klaasen çiftinin, Meksika plakalı bir Chevy Blazer kullandığı düşünülüyor. Klaasen'ler 50'li yaşlarında. Corney Klaasen'in temiz tıraşlı ve en son kot pantolon ve düğmeli gömlek giydiği bildirildi. KBI yetkilileri; soruşturmacıların, Martha ve çocuklarının refahını kontrol etmek istediklerini söyledi. Yetkililer, onları bulmak için halktan yardım istiyor. Onları bulmaya yardımcı olabilecek herhangi bir bilgi için telefon numaraları verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ