2010 yılında evlenen Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel hakkında çıkan boşanma söylentileri çift tarafından yalanlandı. Zeynep Demirel, iddiaların gerçek olmadığını şu sözlerle açıkladı: "Yazılan haberlerin asılsız olduğunu belirtmek istiyorum.


19 yaşında Volkan ile ilişkiye başladık ve birlikte büyüdük. Her evlilikte olduğu gibi biz de zaman zaman tartışmalar yaşadık, fikir ayrılıkları oldu. Ancak boşanma davası açıldığına dair haberler doğru değil. İki çocuğumuz var ve boşanmak gibi bir düşüncemiz yok. Çocuklarımızı korumak adına bu durum bizi çok strese soktu."

Zeynep Demirel 35. Yaşını Kızlarıyla Kutladı

2009 Belçika Güzeli Zeynep Demirel, 35. yaş gününü kızları Yade ve Yeda ile kutladı ve yeni yaşına dair duygularını sosyal medyada şu sözlerle paylaştı: “Hayatımda hiç yaşamadığım kadar karışık ve dalgalı bir dönemden geçiyorum. Sorguladığım her şeyin cevaplarını mı alıyorum, yoksa zaten bildiklerim mi gündeme geliyor, bilmiyorum.



Ama hayatın, ilahi bir kudretin senaryosunun bizim öngörülerimizden farklı olduğunu anlıyorum. 35 yaşındayım, gökyüzünün farklı renklerini gördüm ve taşın sert olduğunu geç fark ettim. Hayatta bir yanımız yaprak dökerken, diğer yanımız bahar gibi yeşerebiliyor.”

Volkan Demirel’den Eşine Doğum Günü Mesajı

Volkan Demirel, eşinin paylaşımına duygu dolu bir mesajla yanıt verdi: "İyi ki doğdun Zeynom, seni çok seviyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ