Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı dördüncü olarak tamamlayan Filenin Sultanları'nın efsane oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Zehra-29

Paris 2024 Olimpiyatları öncesinde sakatlıklarla boğuşan Güneş, 'Paris Olimpiyatları’ndan sonra duygularımı paylaşıp paylaşmama noktasında kararsız kaldığım günlerin ardından… Şu an ki duygularımı paylaşmak, tedavimin ilk anından bu yana bana sonsuz destek olan tanıdığım veya tanımadığım herkese borcummuş gibi hissediyorum. Olimpiyatlar, profesyonel her sporcu gibi benim de çocukluk rüyam, hayalim, gerçeğim ve en büyük motivasyonum.

Ekran Resmi 2024 08 16 14.27.41

VNL Amerika etabında geçirdiğim ani sakatlıktan sonra, ameliyat olmam konusundaki gerceği müthiş bir ekip oyunu (sağlık ekibime sonsuz teşekkürler), inanç ve azimle aşarak Paris 2024’e geldim. Sportif anlamda hayatımım en büyük mücadelesini verirken, madalya motivasyonumdan bir an olsun zerre uzaklaşmadım. Ancak bazen hayaller, yerini gerçeklere bırakıyor ne yaparsanız yapın. Madalya maçında olamadığım için hala ne kadar üzgünsem, bu güzel takımın bir parçası olduğum için de bir o kadar gururluyum. Paris 2024’e gelebildiğim, bu azimli takımın bir parçası olduğum için gururluyum.

Lütfen siz de bizimle gurur duymaya, bize inanmaya devam edin… Biz yarın yeniden yine birlikte doğacağız. Sonsuz teşekkürlerimle, Zehra - 18' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Lila Okyanus