Gazeteci Zafer Şahin, Fatih Altaylı'yı hedef almış ve sosyal medya üzerinden "Fatih Altaylı adlı yavşak Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için 'Ayak Takımı' ifadesini kullanmış. O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum. Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir." demişti.

Altaylı'yı kendisini dava etmeye çağıran Zafer Şahin'le ilgili açıklama yapan Altaylı, Şahin'in kendisine hakaret eden bir tweet attığını ancak daha sonra sildiğini belirterek, istediği şekilde dava açacağını belirtti. 

Öte yandan Zafer Şahin'in Fatih Altaylı'ya 'yavşak' dediği paylaşımı RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in alıntılayıp alkış eşliğinde paylaşması de dikkat çekti. 

"MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Konu hakkında YouTube kanalında konuşan Altaylı; "RTÜK Başkanı doğrudan doğruya bana hakaret eden bir tweet atmış, kendine yakışan şekilde bana yavşak demiş. Bana ne dediyse mislisi kendisidir. Bir süre sonra da silmiş. Bende ekran görüntüsü var, bilsin. Bir kamu görevlisi olarak yaptığı için mahkemeye vereceğim. RTÜK'te benimle ilgili toplantılara katılmaması yönünde bir talebim olacak yargıdan. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız. Bana layık gördüğü sıfat ona daha çok yakışır." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY