Zac Efron, "Demir Pençe" filminin tanıtımı sırasında farklı görünüyordu. "Demir Pençe" için Efron kaslarını önemli ölçüde geliştirdi. Ancak sosyal medya kullanıcıları, aktörün şişmiş görünen tek yerinin kolları ve karın kasları olmadığını belirtiyor. TikTok gibi platformlarda kullanıcılar, oyuncunun çene hattının geçmişte çok daha "kare" şeklinde göründüğünü söyledi. Bazı fotoğraflar kullanılarak "öncesi ve sonrası" karşılaştırmaları yapıldı. Bazıları estetik ameliyat olduğunu söylerken, bazıları da ciddi bir kazası geçirdiğini öne sürdü.

YOĞUN TEDAVİ PROGRAMI UYGULANDI

Gerçek şu ki Efron, 2022 yılında Men's Health ile yaptığı bir röportajda, birkaç yıl önce yüzünü yaraladığını, bunun tıbbi müdahale ve fizik tedavi de dahil olmak üzere yoğun program gerektirdiğini belirtti. Sonuçta farklı bir çene hattı ortaya çıktı. Efron, hayranlarının geçmişte çenesini değiştirmek için estetik ameliyat geçirdiği yönündeki spekülasyonlara yanıt verdi. Çenesindeki değişikliklerin plastik cerrahiden değil, ciddi bir yaralanmanın ardından iyileşme sürecinden kaynaklandığını söyledi.

Papaz ve ailesi yangında yok oldu: 6 kişi evin içinden çıkamadı Papaz ve ailesi yangında yok oldu: 6 kişi evin içinden çıkamadı

ÇENE KEMİĞİ YÜZÜNDEN SARKIYORDU

Efron; yüzündeki belirli kasların, iyileşmekte olan diğer kasları tetiklerken büyüdüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, birkaç yıl önce evinde çenesini yaralamıştı. Koşarken kaydığını ve yüzünün granit bir masanın köşesine çarptığını söyledi. Çarpışmanın aktörü bayıltacak kadar kötü olduğu ve uyandığında çene kemiğinin "yüzünden sarktığı" bildirildi.

EVET NEREDEYSE ÖLÜYORDUM

Eylül 2022'de "Entertainment Tonight" ile yaptığı bir röportajda aktör, kazanın kendisini neredeyse öldürdüğünü söyledi. "Neredeyse ölüyordum ama şu an iyiyim" açıklamasında bulundu. Çenesi birçok yerden kırılan Efron, sayısız operasyon geçirdi. Yaralanan bölgeye çok sayıda dikiş de atılmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ