Trendyol Süper Lig ekiplerinden birçok takımla transfer görüşmesi yapan Yusuf Yazıcı'nın Süper Lig'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapan 27 yaşındaki milli oyuncunun, imzayı yakın zamanda atacağı konuşuluyor. Süper Lig ve Avrupa'dan transferiyle ilgili birçok talibi olduğu bilinen yıldız oyuncu, kariyerine Süper Lig'de devam etme kararı aldı.

YUSUF YAZICI GALATASARAY'A DOĞRU

27 yaşındaki Türkiye Milli Takımı oyuncusunu renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılılar, Yusuf Yazıcı'ya transfer teklifte bulundu ve görüşme gerçekleşti. Süper Lig'i isteyen Yusuf cephesi, Galatasaray'a transferle ilgili olumlu dönüş yaptı. Transferde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında. Yakın zamanda imzaların atılacağı öğrenildi.

SÜPER LİG'DE OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray ile transfer görüşmesi yapan ve bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, talep ettiği ücrette indirime gitmesi görüşmeleri hızlandırdı. Melisa Aslı Pamuk ile sessiz sedasız dünya evine giren milli oyuncunun, ünlü oyuncunun işleri için İstanbul'da kendine hayat kurmak istemesi, Yazıcı'nın tercihini etkileyen önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Lille formasıyla 42 maçta 12 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 10 milyon avro olarak gösteriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ