Lille ile sözleşmesi bittikten sonra herhangi bir kulüp ile anlaşmayan Yusuf Yazıcı için beklenen haber sonunda geldi. Avrupa'dan ve Süper Lig'den birçok dev takımla uzun süren görüşmeler gerçekleştiren ancak bir türlü anlaşmaya varamayan Yusuf Yazıcı yeniden Türkiye'de forma giymeye hazırlanıyor.

YUSUF YAZICI, GALATASARAY İLE ANLAŞTI

Osimhen transferiyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray bir bombayı daha patlatıyor. Sarı-kırmızılılar, Fransız ekibi Lille''den ayrılarak bonservisini eline alan A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı'yla anlaşmaya vardı. Cimbom'un hem kanat bölgesinde hem de 10 numara pozisyonunda forma giyen oyuncuyu kadrosuna katarak transfer dönemini kapatacağı öğrenildi. 

HAFTA SONU GELECEK

Galatasaray ile anlaşan Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'ye ne zaman geleceği de belli oldu. Gelen bilgilere göre; 27 yaşındaki oyuncunun hafta sonu İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği ve ardından kendisini sarı-kırmızılılara bağlayacak imzayı atacağı öğrenildi. Yıldız 10 numaranın, Galatasaray'a 3 yıllık imza atacağı kaydedildi.

MILAN İLE CİDDİ ŞEKİLDE ANILMIŞTI

Lille'den ayrıldıktan sonra birçok kulüp ile görüşen Yusuf Yazıcı'nın en ciddi adayı Serie A devi Milan'ın olduğu iddia edilmişti. Milano ekibinin, başarılı oyuncu ile tam 4 kez masaya oturduğu ancak maaş konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği yönünde haberler Çizme basınında yer almıştı.
 

Editör: Bedirhan Altundağ