Olimpiyatlarda bir eli cepte yaptığı atışla dünyada bir fenomene dönüşen Yusuf Dikeç’in ikonik pozu sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı.

Elon Musk'ın takibe aldığı ve mesajlaştığı Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'i bu kez 22 yıllık kariyeri boyunca birbirinden başarılı pek çok yapıma imza atan İngiliz oyuncu Tom Hardy de 'Efsane' yorumuyla sosyal medya üzerinden paylaştı.  Tom Hardy 'Bu yıl yarışan oyuncuları tebrik ederim. İzlenecek inanılmaz anlar vardı. Efsane...' notunu düştü. 

Ekran Goruntusu 6932 1Nk8

TÜM DÜNYA ONU KONUŞTU

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan'la birlikte gümüş madalyayı ülkemize getiren ve atış tarzıyla dikkat çeken Yusuf Dikeç, X hesabından Elon Musk ile konuşmuştu.

İSTANBUL DAVETİNE KARŞILIK VERDİ

Dikeç'in viral olan fotoğrafına daha önce yorum yapan ABD'li multi milyarder Elon Musk, Dikeç'in resmi hesabını açması ile birlikte milli atıcıyı takip etmeye başladı. Dikeç, Musk'a 'Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?' dedi.

Ekran Resmi 2024 08 05 11.07.53

MUSK VİDEO YAYINLADI

Yusuf Dikeç'e cevap veren Elon Musk, 'Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri..." ifadelerini kullandı. İkilinin arasında geçen diyalog milyonlarca etkileşim aldı. Öte yandan Musk Dikeç'in yapay zeka şle hazırlanmış bir videosunu yayınladı. 

Kaynak: DEMET SAROVA