Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan YouTuber Kaan Alkan yaptığı açıklamalarla dikakt çekti. Kendisinin  özel yetenekleri olduğunu ve Lucifer'ın hayat bulmuş hali olduğunu idda eden Michaelson Ay'ı ikiye bölebildiği okyanusu da ikiye böleceğini söyledi. 

Ekran Resmi 2024 09 08 07.00.21

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Orkun Işıtmak'ın konuğu olan Kaan Alkan bu olaya bir sürü insanın şahit olduğunu söyledi ve hazır olduğunda bazı şeyleri açıklayacağını dile getirdi. 

Kaan Alkan geçen aylarda göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıkmıştı.

Ekran Resmi 2024 09 08 07.00.12

"DÜNYA TANIYACAK BENİ"

"Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenenKaan Alkan ve avukatı, kendisinin tanınmış biri olduğunu, basın mensuplarının salondan çıkarılmasını isteyerek "Basın burada olmak zorunda mı? Sosyal medyada yanlış aktarılıyor" demişti. Hakimin  "Ben seni tanımıyorum" demesi üzerine, "Herkes tanıyacak. Dünya tanıyacak beni" diyerek gülmesiyle dikkat çekmişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA