Bir YouTube yıldızı, canlı yayın sırasında 200.000 dolarlık McLaren spor arabasıyla kaza yaptı ve olay anının videosu sosyal medyada viral oldu. Daily Mail'in haberine göre; canlı yayında, 20 yaşındaki Jack Doherty, özel tasarım McLaren 570S'iyle Miami otoyolunda gidiyordu.

BARİYERE ÇARPTI

Kendisini ve Michael olarak adlandırdığı bir arkadaşını filme alıyordu. Doherty şiddetli yağmur altında araba kullanırken telefonuna baktı. Aniden arabanın kontrolünü kaybetti ve araç metal bir bariyere çarpmadan önce birkaç şerit boyunca kaydı.

KAMERAMI TUT!

Doherty'nin X (eski adıyla Twitter) hesabında paylaşılan bir video, olaydan sonrasını gösteriyor. Sürücü tarafındaki camı kırmak için yanına gelenlerden yardım istedi. Doherty film çekmeye devam etti ve arabadan inerken kendisine yardım eden kişilerden birinden kamerasını tutmasını istedi.

KANLAR AKIYORDU

Doherty videoda, arkadaşı Michael'a "İyi misin?" diye sordu. Bu esnada Michael'ın yüzünden kanlar akıyordu. Doherty'nin hesabından paylaşılan bir diğer videoda ise ikili hastane odasında görülüyor. Bir doktor, Michael'ın yüzüne dikiş attı.
 

Muhabir: Tamer Ayeri